10 Aug 2016

Aku & Gym

Venue: Meeting Room 1
Event: Campus Management Meeting
Date: 7th August 2016
Time: 9.30AM

COO     : Assalamualaikum & Morning!
Staff      : Waalaikumussalam...(muka masing-masing dah start mengantuk!)
COO     : So, hows your day? anyone went to the Gym last week?
Staff      : ......................SILENT
COO     : Ermm...you guys should go to the gym and do some workout.
Staff      : (@_@)


Aku memang kagum dengan COO aku ni, sebab walaupun umur dah 60 tahun lebih..tetap aktif bersukan!hmmm..aku???? memang sejenis yang malas. Nak dijadikan cerita, semalam tetiba aku semangat nak gi gym. Masuk je gym, eh..eh..eh...acane nak guna alatan ini semua!!!hahaha..aku kenal treadmill je, alatan yang lain macam pelik-pelik je..haha, tapi yang paling best guna alat yang macam kayuh basikal tu, ntah..tak tahu nama.TAPI, cepat giler berpeluh...BEST!
(^_^)

video
Buat kecoh kat gym duk menyembang je..hehe


COO suruh semua staff gi Gym, setiap hari Ahad-Selasa (5ptg-6ptg), so next week boleh main kayuh basikal lagi! (^_^)







2 comments:

  1. Replies
    1. kne wat catalogingggg,61bijik..semalam baru siap,arini wat listing lagik (T_T)

      Delete