6 Jul 2017

PELAJAR PUN DAH PANDAI CARI SIDE INCOME


Assalamualaikum~

Hari ni nak share kisah seorang pelajar ni. Nama glamour kakros.

Kakros ni student lagi. Tapi memang minat bisnes dari kecik.

Baru je join bisnes shaklee February 2017. Tapi dah dapat bonus 4 angka setiap bulan!

Memang hebat! Akhir tahun ni katenye nak beli kereta dengan duit bonus shaklee.

Aku dulu beli kereta guna skim ijazah dek ๐Ÿ˜‚. Lepas tu sibuk duk bencinta jek.hahahahhaa (gelakkan diri sendiri)

Merana nak habis bayar loan kereta 10 tahun. Lagi 4 tahun nak settle ๐Ÿ˜œ

Haa..yang masih study tu tak salah kalau nak cari side income. Boleh buat tampung belanja harian. Takyah minta dengan mak ayah dah lepas ni.

Nak jadi macam kakros?
Jom mulakan dengan BISNES SHAKLEE sekarang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Your Bisnes Partner,
Cikjang 014-5409188
ID:1253597
theprosperousteam

#BISNESWITHSHAKLEE #RICHYOUNGGROUP #RYG #WONDER&GREAT #W&G 

No comments:

Post a Comment