13 Jun 2016

Ramadhan 2016

Assalamualaikum w.b.t

Tak tahu lah ada ke tak orang sudi jawab salam aku nih..hehe, sebab aku xde follower..tulis blog ni just untuk suka-suka (padahal xreti nak cari follower..hahahhaa). 

Alhamdulillah..syukur sangat sebab Allah masih bagi kesempatan untuk aku menjalani ibadah puasa pada tahun ini. Yeayyyyy!!!


 Tarikh mula puasa pada tahun ni jatuh pada 06.06.2016 (HARI ISNIN), cantik je tarikhnye kan..so, selamat berpuasa semua!!!

*Actually, time aku tulis entry ni dah masuk hari ke-8 puasa, #throwback....krik3


4 comments:

  1. Replies
    1. erkkk...aku memang xreti weh nak berblog ni..ni blog yg entah ke berapa dah..haha, saje wat aritu motif nak wat bisnes sikit, tapi xjalan daaa...okeh, nanti aku try add nuffnang k!TQ =)

      Delete
  2. Hi newbies :)

    Thanks follow me. Follow u back both google + and blog. Keep supporting each other ye :)

    Salam ramadhan dan salam aidilfitri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu!!!okeh..masih belajar berblog lagi nie..haha,
      Salam Ramadhan & Selamat Hari Raya

      Delete