13 Dec 2016

Kenapa Awak Cantik Sangat?

Assalamualaikum w.b.t

Hai korang! hari ni gigih nak update pasal seorang artis ni, ermm...dulu tak minat pun, sekarang sukeee sangat tengok dia!hehe..sebab dia cantik, cara bercakap pun lembut manje2 gitew. Siapa tengok drama melayu "Patahnya Sebelah Sayap"?haa..sejak tengok drama ni lah yang buat aku terpesona dengan Ummi Nazeera. 

Dia baru je bertunang! 

(^_^)

Jom layan gambar tunang Ummi (sumber: @umminazeera)

Cantik~
Semoga dipermudahkan segala urusan~
Alolo..manisnya!
Cute Couple!
Melting~


Actually, aku suka tengok cara dia berpakaian..smart tapi simple, dan yang paling penting masih menutup aurat. Ni antara ootd dia yang paling aku suka..ngeee =)

Cute je duduk macam tu, kalau aku??bhahaha

Aishh..pinjam spek boleh?hehe

I'm dying~too smart too handle~

That Palazo!

Kenapa awak cantik sangat?

Kalau aku pakai macam ni gi kerja kompem member cakap:

DAH KAU KENAPE?


(T_T)

Okay, bye~
Terima kasih sudi jenguk belog saye =)

5 comments:

  1. "Kalau aku pakai macam ni gi kerja kompem member cakap:
    DAH KAU KENAPE?"

    hahahahha .. itu kelakar. ..tapi ye, dia memang cantek.

    ReplyDelete
  2. aku suke gile die lepas insaf. dah la kaye, comel, meltingggggggg

    ReplyDelete
    Replies
    1. sameeee!hehe..ko n aku pun comel ape..=)

      Delete
  3. Hehehe mungkin confident itu penting dalam mengayakan pakaian. Cuba je pakai.. Hehee tp mmg nampak cantik. Ayu.. Sopan.. Manis je wajahnya
    http://www.reenri.com

    ReplyDelete